Concilio vitam alere (: Typis polyglottis vaticanis, 1975)
Contenido: De homine eiusque vocatione. De voluntate dei salvifica in ecclesia complenda. De muneribus eorum qui ad ecclesiam pertinent. Haec est voluntas dei: sanctificatio vestra. De apostolatus spiritu ambitu formis. De oecumenismo